Política de privacidad i protección de datos

I.- Responsable del tractament

STEFI TROGUET, S.L.U., societat amb domicili Camí de L’Arena, Borda Viliella, 1 Bis, AD200 Encamp (Principat d’Andorra) és el responsable del tractament de les seves dades personals. En la present política de privacitat es facilita informació relativa al tractament de les dades personals dels nostres clients, potencials clients, usuaris que ens contacten a través de qualsevol formulari de la web, seguint l'estipulat per la llei 29/20221, del 28 d’octubre, qualificada de dades personals i del Reglament General de Protecció de Dades

 

II.- Finalitat del tractament

L’informem que es recullen exclusivament aquelles dades necessàries pel correcte desenvolupament de la relació existent entre les parts.

Les teves dades personals, especialment les teves:

  • dades mestres (cognoms, nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon),
  • les dades contingudes en els vostres documents de viatge (número de passaport, dades del passaport, data de naixement, autoritat expedidora, data de caducitat),
  • dades sobre el tipus de pagament i sobre els pagaments, en particular les targetes de crèdit i les targetes bancàries,
  • destinacions, hotels, durada i dates d'estada, persones de contacte, condicions, serveis especials, dades mèdiques, número de viatger freqüent, detalls de l'assegurança i
  • categories de dades especials, com ara dades mèdiques i dades relatives a requisits especials o matrimonis o parella,

són necessaris per als nostres serveis. En particular, inclouen reserves relacionades amb viatges, guies de muntanya i d'esquí i altres guies, hotels, restaurants, vehicles de lloguer, trasllats, registres, assegurances, esdeveniments, excursions, logística, lloguer d'equips, acreditacions, vals, inclòs el sistema de client, facturació, etc..

Els fonaments legals d'aquests procediments de tractament de dades són:

  • el compliment de les nostres obligacions precontractuals i contractuals amb vostè mateix,
  • declaracions de consentiment obtingudes,
  • obligacions legals, contractuals o d'altres tipus (per exemple, drets i obligacions de documentació segons les normes financeres i comptables, fiscals i duaneres, administració de contractes, normes d'informes, disputes legals), i
  • els nostres interessos legítims (per exemple, la millora dels nostres serveis al client, també en l'àmbit de la publicitat directa o la percepció dels nostres propis interessos legals).

 

III.- Legitimació del tractament

La legitimació per dur a terme el tractament de les dades dels usuaris es troba en el consentiment de l’interessat, sol·licitat pel cas concret. Per la seva banda, la gestió de la contractació de serveis, pagament, facturació, etc., està legitimada per la pròpia execució del contracte.

El tractament de les dades amb la finalitat de remetre butlletins electrònics sobre serveis esdeveniments i noticies relacionades amb la nostra activitat, es basa en l’interès legítim de l’empresa per dur a terme aquests tractaments d’acord amb la normativa vigent.

 

IV.- Comunicació de dades

Amb aquestes finalitats indicades anteriorment, les dades es guarden, es tracten i, si cal, es transfereixen a tercers, inclosos els proveïdors de serveis d'altres països amb la finalitat de processar reserves de viatges, programari i serveis d'agència. Aquests proveïdors de serveis tractaran les teves dades segons les nostres instruccions i sempre sota el nostre comandament.

 

V.-Transferències Internacionals

Tenint en compte les finalitats permeses, les vostres dades personals es poden cedir als processadors interns de l’empresa o a tercers que han estat contractats per oferir-li els serveis sol·licitats (per exemple, procediments de reserva estrangers de qualsevol tipus).

En casos específics, almenys una part de les vostres dades es processarà i es reenviarà a països estrangers fora de la Unió Europea i de l'Espai Econòmic Europeu, on és possible que no es compleixin els estàndards de protecció de dades vàlids d’Andorra. Aquest tractament i enviament de dades/a a tercers països només es realitzarà per complir amb els deures contractuals, en cas de requisits legals, el vostre consentiment o en consideració dels nostres interessos legítims.

 

VI.- Conservació de les dades

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per la qual es recapten i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d'arxius i documentació

 

VII.- Perfils i decisions automatitzades

STEFI TROGUET, S.L.U no utilitza mètodes d'elaboració de perfils ni realitza decisions automatitzades.

 

VIII.- Confidencialitat i Mesures de seguretat

Les dades de caràcter personal que es puguin recollir directament de l'interessat seran tractats de forma confidencial i quedaran incorporats a la corresponent activitat de tractament titularitat de STEFI TROGUET, S.L.U.

En compliment de la normativa vigent, l’empresa garanteix que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerí en atenció a la naturalesa de les dades personals tractades. L’empresa fa palesa el seu compromís amb la protecció de les dades personals i la privacitat dels usuaris, i porta a terme les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per tal d’evitar la seva pèrdua, manipulació, difusió o alteració.

 

IX.- Drets de les persones interessades

La normativa vigent li atorga els següents drets dret d’accés, rectificació supressió i oposició de les seves dades personals:

Dret d’accés: dret d’accés a les teves dades personals per a saber quins estan sent objecte de tractament i les operacions de tractament dutes a terme amb ells.

Dret de rectificació: dret a poder rectificar o completar qualsevol dada que sigui inexacte o incomplet.

 Dret de supressió: dret a sol·licitar que les teves dades personals siguin suprimits dels nostres sistemes i arxius, quan això sigui possible.

Dret d’oposició: dret d’oposició al tractament de les teves dades personals, quan les seves dades no han estat facilitades directament per vostè.

Dret de limitació del tractament: dret a sol·licitar la limitació del tractament quan aquestes no siguin exactes. Quan no hagin sigut facilitades per vostè i t’oposis a la seva supressió i sol·licitis en el seu lloc la limitació d’ús. Quan les dades ja no siguin necessaris per al tractament, però els necessitis per a la formulació l’exercici o la defensa de reclamacions. Quan t’hagis oposat al tractament, mentre verifiquem que l’interès legítim de Ciutadans Compromesos Generals és vàlid conforme a la normativa.

Dret a portabilitat: quan el tractament s’efectua per mitjans automatitzats, tens dret a sol·licitar que les teves dades personals siguin comunicats a un altre responsable del tractament.

Podràs exercir tots els drets indicats de manera gratuïta, bé: escrivint un email a l’adreça de correu electrònic hello@stefitroguet.com o; contactant per correu postal a Camí de L’Arena, Borda Viliella, 1 Bis, AD200 Encamp (Principat d’Andorra). Hauràs d’especificar quin dret desitges exercitar, així com les teves dades identificatives. En el cas que, per a verificar la teva identitat, necessitem dades addicionals als quals ens facilitis, t’ho farem saber. Per últim, En cas que no obtingui una resposta satisfactòria i vulgui presentar una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pot acudir a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, carrer doctor Vilanova 15, edifici Consell General, planta -5, AD500 Andorra la Vella, o a l’adreça de correu electrònic apda@apda.ad 

Partners que confian conmigo

Ahora mismo