CEBE-estefania-troguet

Empresa pionera en la fabricació d’ulleres esportives. Des dels seus orígens han acompanyat a nombrosos alpinistes a les seves expedicions creant així productes perfectament adaptats. També m’acompanyen i protegeixen a mi; tant en expedicions, com en sortides curtes, com en el meu dia a dia. A més, em protegeixen també quan esquio, el meu casc i màscara d’esquí també són Cébé !!

financera_assegurances

La companyia d’assegurances, que a part d’estar compromesa amb la tranquil·litat i seguretat dels seus clients, ajuda a molts esportistes del país. Aquest any, ha confiat també amb mi, ajudant-me a dur a terme els meus projectes. Moltes gràcies!

furtenbach adventures negre logo

Empresa Austríaca amb seu a Innsbruck (darrerament també a EEUU) especialitzada en l’organització d’expedicions arreu del món. Compta amb guies altament titulats per l’IFMGA/AMGA i compta amb una altíssima qualitat de serveis i estàndards de seguretat.
Sens dubte, amb qui confio plenament per a les meves expedicions!!

la-sportiva

Marca pionera en el món de l’alpinisme, escalada i muntanya en general. La formen un equip de grans persones, tant els corredors, com la gent que hi treballa. M’han fet part de l’equip, un somni fet realitat. A partir d’ara, millor calçada que mai, i amb els millors outfits per seguir caçant cims!!

Marca italiana especialitzada en el món de l’outdoor. Especialitzats sobretot en tendes, sacs de dormir, motxilles, etc. amb uns estàndards de qualitat molt elevats i amb unes prestacions màximes en qualsevol condició climàtica.

Un essencial en el meu dia a dia, i sens dubte en el de qualsevol alpinista.

ELITE-CLIMB-estefania-troguet

Els piolets més lleugers del món. Fets a mà. I en el meu cas, únics al món; de color rosa !! Què més es pot demanar?

Una de les marques pioneres en el món de l’esquí i les curses en l’àmbit mundial.

Marca austríaca que fabrica i ven equips d’esquí de totes les modalitats. Des de l’esquí alpí de competició, fins a l’esquí de muntanya, passant pel freeride i l’esquí nòrdic.

La meva segona família, la que s’escull.
El restaurant de moda a Andorra la Vella. A part de treballar-hi i fer-me sentir com a casa, em recolzen com ningú. 
Em falten lletres al teclat per donar-los-hi les gràcies

1520937428351_clipped_rev_1

Marca Suïssa basada en la tecnologia, la innovació, l’eficiència i l’eficàcia dins del món tèxtil.

X-Bionic té moltíssimes tecnologies patentades amb les quals aconsegueix una gamma de productes (sobretot capes tèrmiques) amb la millor qualitat del mercat.

No surto mai a la muntanya sense una capa X-Bionic posada. Ja són com la meva segona pell.

Send this to a friend