CEBE-estefania-troguet

Empresa pionera en la fabricació d’ulleres esportives. Des dels seus orígens han acompanyat a nombrosos alpinistes a les seves expedicions creant així productes perfectament adaptats. També m’acompanyen i protegeixen a mi; tant en expedicions, com en sortides curtes, com en el meu dia a dia. A més, em protegeixen també quan esquio, el meu casc i màscara d’esquí també són Cébé !!

la-sportiva

Marca pionera en el món de l’alpinisme, escalada i muntanya en general. La formen un equip de grans persones, tant els corredors, com la gent que hi treballa. M’han fet part de l’equip, un somni fet realitat. A partir d’ara, millor calçada que mai, i amb els millors outfits per seguir caçant cims!!

ZAG-estefania-troguet

Passió i autenticitat. Una marca jove i alhora brillant.
Els meus esquís d’Esquí de Muntanya i de Freeride. Els meus companys en la majoria de dies de neu (que no són pocs). Qualitat i lleugeresa.  

SALEWA-estefania-troguet

M’acompanyen en les condicions més extremes. La meva capa Gore-Tex i el meu plumes més gruixut són seus. A part, del sac de dormir; que em manté calenta en les nits més fredes.

ELAN-estefania-troguet-1

Els meus esquís d’esquí alpí. La meva eina de treball. Màquines de fer corbes. Una qualitat excepcional, que fan que la meva feina com a entrenadora, no sembli feina.

ELITE-CLIMB-estefania-troguet

Els piolets més lleugers del món. Fets a mà. I en el meu cas, únics al món; de color rosa !! Que més es pot demanar?

GROUP-MOMANTELL-estefania-troguet-1

Els meus incondicionals. Els de sempre, des de sempre. 
Ja quan era corredora d’automobilisme, em feien costat. Han passat els anys, he viscut mil experiències, i ells hi segueixen sent.

MIRAKBE-estefania-troguet-2

La meva segona família, la que s’escull.
El restaurant de moda a Andorra la Vella. A part de treballar-hi i fer-me sentir com a casa, em recolzen com ningú. 
Em falten lletres al teclat per donar-los-hi les gràcies

BUS-MATICK-estefania-troguet

L’empresa pionera en sistemes intel·ligents de transport, que va recolzar-me des del principi.  El primer cop que vaig enviar-los propostes, automàticament van voler ser part de les meves aventures. Van confiar en mi, i així ho segueixen fent! Agraïda és poc…

GASOPAS-estefania-troguet-1

La gasolinera de referència del Pas de la Casa. Amb un gran equip de la parròquia d’Encamp. 
Compartint la seva bona energia amb esportistes del país, i fent costat a equips i esdeveniments. I aquest any, també m’acompanyen a mi. Mil gràcies!!!

FINANCER-ASSEGUTANCES-estefania-troguet

La companyia d’assegurances, que a part d’estar compromesa amb la tranquil·litat i seguretat dels seus clients, ajuda a molts esportistes del país. Aquest any, ha confiat també amb mi, ajudant-me a dur a terme els meus projectes. Moltes gràcies!

Send this to a friend